BUSINESS REBEL MASTER

Ontdek of dit wat voor je is!

Hey multipassionate, slimme, sensitieve onderneemster!

Als anderen een enorm succesvolle (online) business kunnen bouwen

met hun passie, kennis en ervaring

WAT HOUDT JOU DAN TEGEN?

Je hebt het knagende gevoel dat je op iets fantastisch zit
met je passie, schat aan kennis en ideeën voor programma’s

 

Je hebt misschien zelfs van alles op de plank liggen dat gewoon zit te wachten om te worden gebruikt in je geweldige business. 

Jouw missie? Jouw superpowers? Ongebruikte blogs, video’s?

 

Je raakt steeds gefrustreerder, zeker als je merkt dat minder ervaren collega ondernemers meer succes hebben in minder tijd dan jij

JIJ WEET DAT JE HET KUNT!

‘JOUW’ business opbouwen

waarmee je je gezin kunt onderhouden

en jouw dromen kan realiseren,

maar misschien…

 Zie je allemaal beren op de weg
Ben je onzeker
Denk je hoe dan?
En weet je niet welke stappen je moet gaan zetten?
En ben je wellicht bang dat het niet gaat lukken, het mislukt?
En wat dan……

Business Rebel Master

Wat als er een bewezen stappenplan was dat jou kon helpen DIE business op te bouwen en jou kon brengen naar jouw grootste dromen voor de komende jaren.

Zonder al het aanmodderen, de valkuilen en het DRAMA die de meeste ondernemers ervaren?

Mijn workshops zitten moeiteloos vol, dat was voorheen wel anders!

Alleen met passie ging mijn praktijk voor voeding & lifestyle coaching niet echt “vliegen”. Het liep goed, maar ik wilde nog zoveel meer! Van echt ondernemerschap had ik nog niet zoveel kaas gegeten..

Ik ben een doener en zit altijd volop ideeën. Business Rebel Master heeft mij geholpen om een stevig fundament neer te zetten in de vorm van een missie en een visie, wie is mijn ideale klant en hoe bereik ik haar? Er zit nu veel meer focus in wat ik doe en spring niet meer van de hak op de tak.

Ik durf zichtbaar te zijn en uit te dragen waar ik voor sta! Nieuwe kanalen uitproberen en gewoon gaan! Ik heb veel vertrouwen gekregen en weet nu veel beter hoe ik het aan moet pakken. Dat voelt geweldig!

Ik heb na Business Rebel Master mijn eerste online programma gelanceerd. Zo kan ik mijn business op schalen. Dat was met 1 op 1 werken niet mogelijk.

Door Eugenie’s scherpe blik en gevoel voor wat goed voor iemand zou zijn, geeft zij exact de juiste begeleiding om in de flow te komen. Ik vind het een geweldig programma, ik heb er ontzettend veel aan gehad. Het omvat zo veel!!

Brenda van Wegen - du Pon

Voeding & lifestyle coach

Voor slimme, sensitieve, multipassionate onderneemsters

WAAROM IS BUSINESS REBEL MASTER ANDERS?

 • 12 maanden durend online programma met mastermind-ervaring en focus op implementatie – zodat je snel kunt implementeren op jouw manier en geld kunt gaan verdienen.
 • Ontwikkeld in co-creatie met vrouwen zoals jij. Daardoor is dit hét online programma voor onderneemsters zoals jij! Slim, sensitief, andersdenkend, andersvoelend, multipassionate.
 • Alles wat je nodig hebt om een winstgevende (online) business te creëren. Om met je passie, kennis en ervaring je geld te verdienen.
 • Je doet het nooit meer alleen, je bent niet meer all over the place. Focus op de juiste stappen, op wat er nu nodig is voor jouw business.
 • Je verzuipt niet in stapels informatie. Ik zal er zijn en je begeleiden om de strategieën die je leert om te zetten in actie.
 • Géén theoretische verhalen …de lessen zijn gebaseerd op echte uitdagingen, echte oplossingen en echte successen. Die van mij en oud-deelnemers. Beproefde strategieën die je stap voor stap kunt implementeren op jouw manier, samen met mij en je mede deelnemers. 
 • Business Rebel Master is het programma waarvan ik wenste dat het bestond toen ik begon … 

Ik wil mijn verhaal graag met je delen

‘met jouw passie en talent (online) jouw geld verdienen

de mensen helpen die jou nodig hebben

Ik ben Eugenie Boon, online business coach voor hb/hsp onderneemsters.

Voordat ik mijn business startte in 2011, heb ik 12 jaar in de corporate wereld gewerkt. Als consultant grote bedrijven helpen meer geld verdienen. Heel veel uren werken, de carrière ladder op naar een positie met meer verantwoordelijkheid en salaris. …..en ik was ongelukkig.

Ik liet iemand anders bepalen waar ik mijn tijd aan moest besteden.

Ik had als kind grote dromen. Ik dacht dat ik de hele wereld beter kon maken. Ik wilde grootse stappen zetten. Wat deed ik daar eigenlijk mee?

Zwanger van mijn eerste kind besefte ik, dat ik lang genoeg had uitgesteld wat ik te doen had in deze wereld. Het was tijd om mijn dromen echt te gaan leven. Ik kreeg nog een zetje door een ontslag met de woorden: “je past nergens”. En ik begon mijn eigen business.

Ik kan niet zeggen dat het allemaal soepel ging en dat het een droom was die uitkwam. Ik heb vele jaren lopen ploeteren en heel veel fouten gemaakt.

Pas toen ik ging doen wat ik te doen heb, pas toen ik een business creëerde die echt verbonden was met mijn diepste zelf, mijn talent en dromen, ging het lopen.

Ik koos voor vrijheid om te zijn wie ik wil zijn en te doen wat ik het liefste doe. En daarbij mensen te helpen met mijn passie en talent. Ik zette essentiële stappen. En die stappen wil ik jou graag leren om te zetten!

Met een bewezen stappenplan dat jou helpt DIE business op te bouwen en jou brengt naar jouw grootste dromen voor de komende jaren.

Zonder al het aanmodderen, de valkuilen en het drama die ik heb ervaren.

Liefs, – Eugenie

Ik heb het vertrouwen dat ik kan ondernemen, mijn kracht en kwaliteit kan delen OP MIJN MANIER!

Het was voor mij onduidelijk en ik was onzeker over hoe ik mijn kracht en kwaliteit met een groter publiek kan delen op een manier die bij mij past.Ik bleef hangen in: oh help waar moet ik beginnen en ojee, dit kan ik niet, dit past niet bij mij!

Ik ben het meest blij mee met de inspiratie die Business Rebel Master, Eugenie en de andere deelneemsters me gegeven hebben. En het vertrouwen dat ik dit ook kan, op mijn manier. 

Clementine Noordzij

Systeem & compassie coach

Een hele nieuwe ervaring

Ben jij klaar? Voor een fantastisch aanbod? Echt klaar.

OM MET JE BUSINESS TE GAAN KNALLEN?
HET ECHT TE GAAN DOEN.

 Om super veel lef te hebben?
Om echt je missie te gaan leven?
Zoveel mogelijk mensen te bereiken met jouw unieke bijdrage?
De wereld een beetje mooier maken.
En daarbij ook nog ‘f*cking’ goed bij jezelf te blijven?
Te doen wat goed voelt en bij jou past?

HET KAN

een business zoals je droomt.

Je voelen zoals jij wilt!

De wereld mooier door jou!

 

Als je een aantal essentiële stappen zet.

Business Rebel Master gaat je helpen die stappen te zetten.

Ik ga je helpen.

De deelnemers, gelijkgestemde onderneemsters, gaan jouw helpen.

Omdat het mijn missie is dat zoveel mogelijk slimme, sensitieve onderneemsters gaan doen wat zij te doen hebben.

Met jouw superpowers de wereld mooier maken.

BUSINESS REBEL MASTER
Een online jaarprogramma
mét mastermind
en live bijeenkomsten
waarin je de essentiële stappen gaat zetten naar een enorm succesvolle (online) business!

VOEL JE DAT DIT JOUW VOLGENDE STAP IS?
PLAN EEN CALL MET MIJ EN KIJK OF DAT INDERDAAD ZO IS!

Waar gaan we allemaal mee aan de slag in een jaar lang Business Rebel Master?

 

Module 1 Verbinding met jouw ideale klant

Jij bent niet meer te stoppen als jij ontdekt waar jij je op moet focussen en leert om alleen dingen te doen die daaraan bijdragen. Én als jij ontdekt waar jij uniek in bent en dit in jouw business en  branding inzet.
Mindset om het podium te pakken. Leer hoe jij ervoor zorgt dat jij gaat doen wat jij te doen hebt. Met krachtige oefeningen om echt tot actie te komen.
Ontdek wie jouw ideale klant is en leer hem/haar kennen. Leer wat maakt dat je automatisch shitloads van die klanten aantrekt die jij het liefst wilt helpen.
Verbind je met jouw ideale klant en bouw een relatie op. Branding, authentiek en krachtig presenteren én in gesprek gaan met jouw ideale klant. Op je website, social media, als spreker.

Module 2 Onweerstaanbaar aanbod

Ga geld verdienen met jouw passie, kennis en ervaring met het ultieme verdienmodel.
Snelle lijstopbouw met een populaire weggever. Voeg honderden e-mails toe aan jouw e-mail lijst met de ultieme weggever.
Creëer een onweerstaanbaar middle en high end aanbod waarvan jouw ideale klant zegt: “was ik dit maar eerder tegen gekomen”.
Maak jouw online training nadat je deze hebt verkocht. In deze les leer ik je hoe ik dat heb gedaan. Dat is makkelijker dan je denkt :-)!

Module 3 Social marketing & sales

Krijg een continue flow aan klanten door de marketing strategie te leren die niet als marketing voelt: Content marketing. Bijdragen, van betekenis zijn, waarde toevoegen.
Leer dé social media strategie waarmee jij zoveel mogelijk mensen bereikt die jou nodig hebben. Online zichtbaarheid, het podium online pakken voor wat jij te doen hebt zonder zelf overweldigd te raken.
Leer hoe je superveel kunt verkopen zonder verkoperig te zijn. Op een manier die bij jou past. Inclusief template voor salespagina, salesfunnels die je kunt tweaken op jouw manier.
Leer webinars geven voor de ultieme take off van jouw business. Alles wat je moet weten over het opzetten en geven van een webinar én wat je moet doen om in jouw webinar daadwerkelijk te verkopen.

Extra bonus lessen met ‘how to video’s” over systemen & tools

 • Active Campaign
 • Facebook ads
 • Canva
 • Zoom
 • Webinar Geek
 • LinkedIn training
 • Vimeo
 • Video’s
 • Online academie
 • Website bouwen

Dit is waarom je ook gaat implementeren wat je leert:

 • Leren vanuit huis op jouw moment en tempo met het online programma
  Elke week krijg je online toegang tot een nieuwe les, een op zichzelf staande cursus met uitgebreide video-inhoud met werkboeken en stappenplannen. Na elke module van 4 lessen is er een implementatieweek.
 • Twee coachcalls per maand de eerste helft van het jaar
  Deel jouw vragen met mij en ik antwoord in de twee wekelijkse call via Zoom. Deze vragen kunnen gaan over de lessen die beschikbaar zijn gekomen of over een ander dilemma in jouw business!
 • VIP: 3 live bijeenkomsten: met elkaar implementeren
  Geen nieuwe dingen leren, maar hulp bij implementatie en actie ondernemen. Je leert de andere master deelnemers kennen en maakt nieuwe vrienden die je zullen helpen om je te laten groeien in je leven en in je business. Je zult het nooit meer alleen doen!
 • VIP: Maandelijkse mastermindgesprekken de tweede helft van het jaar
  Elke maand krijg je de kans om je aan te melden om op de hot seat plaats te nemen van onze maandelijkse mastermind call. Krijg waardevolle inzichten van de andere mastermind deelnemers en krijg mijn volledige aandacht voor hetgeen wat jij met jouw business wilt bereiken!
 • 24/7 peer-ondersteuning
  Jouw privé-Facebookcommunity van gelijkgestemde onderneemsters.

Je zal je niet meer alleen voelen op jouw reis als ondernemer!

Ik heb Kids Awareness Club opgericht tijdens Business Rebel Master naast een baan in loondienst bij Shell en een gezin met 3 kleine kinderen. Nu ben ik fulltime ondernemer.

Door Eugenie heb ik inzicht gekregen in de potentie van online ondernemen, hoe je met kennis online geld kan verdienenDoor Eugenie en de groep heb ik mezelf beter leren kennen en voelde me opeens ergens bij horen. Ja, ik voelde mij ook altijd anders. En nu met gelijk gestemden was ik deel van iets. 

Het is het hele programma van Business Rebel Master en de andere deelneemsters die mij zoveel waarde hebben gegeven, kracht en inspiratie om de volgende stap te nemen. Om kansen te grijpen. Mijn kennis zichtbaar te maken! Mezelf en mijn missie zichtbaar maken.

Anna van Remundt

Oprichter Kids Awareness Club

Business Rebel Master omvat zoveel dat het met gemak EUR 5.000 zou kunnen kosten. Je zou datzelfde geld gemakkelijk kunnen besteden aan het kopen van cursussen die je maar een gedeeltelijke oplossing bieden.
Je zou een businesscoach kunnen inhuren, maar dan heb je geen netwerk van gelijkgestemde onderneemsters zoals jij. Échte peers, die je steunen en waar je altijd terecht kunt met jouw vragen.

Business Rebel Master is een online programma gecombineerd met live bijeenkomsten, coachcalls en masterminding. Alles leren dat je nodig hebt voor een succesvolle (online) business.

Veelgestelde vragen

Is het programma geschikt voor alle ondernemers?

Dit programma is het meest geschikt voor dienstverlenende ondernemers. Dus ondernemers die met hun kennis en ervaring hun geld verdienen. Zoals bijvoorbeeld coaches, trainers, adviseurs, therapeuten, grafisch ontwerpers, tekst schrijvers etc.

Wat als ik nog geen business heb?

Je krijgt als bonus mijn programma Start Up Business Rebel erbij. Dat brengt je van vele business ideeën naar je eerste klant. Ik zelf vind het jammer dat ik niet meteen vanaf het begin van mijn ondernemerschap hulp heb gevraagd. Dat had me een hoop tijd, energie en geld bespaard…. Ik had graag meteen geleerd welke strategieën tot succes leiden.

Mijn business staat al, wat heb ik dan aan dit master programma?

Wil je nu eindelijk echt gaan knallen met jouw business en gaan doen wat jij te doen hebt, dan zou ik zeker meedoen :-). Met jouw passie, kennis en ervaring (online) jouw geld te verdienen en een continue flow aan klanten krijgen met een bewezen stappenplan en veel begeleiding.

Kan ik dit programma aftrekken van de belasting?

Ja, dat kan. Het is een scholingsprogramma.

Ik twijfel of ik hier wel tijd voor heb?

Ik ben een moeder van 3 kleine kids, dus ik moet heel goed kijken wat doe ik wel en vooral wat doe ik niet. Dus dit is een vraag die vaak bij mij op komt :-). Mij heeft het aanmodderen en in menig valkuil stappen juist heel veel tijd gekost. Als ik toen wel tijd had geïnvesteerd in een programma met een bewezen stappenplan dat ik op mijn manier kon implementeren….had dat mij veel tijd én drama bespaard.

Het is een grote investering voor mij...ik twijfel nog of ik het moet doen....

Ik kijk bij een investering altijd naar wat het kost en wat het me gaat opleveren. Bijvoorbeeld bij hoeveel extra klanten ik het er al uit heb. Ook kijk ik naar wat het me kost als ik gewoon zonder het programma doorga zoals ik nu bezig ben.

Is er een 'niet tevreden geld terug garantie'?

Ja. Als jij binnen twee weken bij mij aangeeft dat je deze garantie wilt inroepen en mij de ingevulde werkboeken van die twee weken laat zien, stort ik het geld terug op jouw rekening. Je hoeft verder geen reden op te geven als je dat niet wilt. Natuurlijk hoor ik die graag wel, zodat ik altijd kan verbeteren.

BUSINESS REBEL MASTER

Ontdek of dit wat voor je is!

Mijn ideale klant weet mijn praktijk nu te vinden! Dat was voorheen wel anders.

Ondanks tijd- en geldgebrek heb ik toch in het programma van Eugenie geïnvesteerd.

Ik ben heel blij met de steun en inspiratie van de andere deelneemsters. We zijn een hechte groep geworden. Business Rebel Master is geëindigd, maar het is tegelijkertijd een nieuw begin, waarbij we elkaar kunnen helpen, ondersteunen en inspireren.

Voor mijn ideale klant is het nu direct duidelijk wie ik ben, wat ik doe en vooral wat hij/zij eraan heeft.

Ik ben het meest blij met dat ik meer mezelf durf te laten zien! En het meer op mijn eigen manier wil en durf te doen. Dit voelt heel fijn. Ik heb meer vertrouwen in mezelf, in wie ik ben en in wat ik doe.

Milou de Vries - van Rooij

Eigenaar, Health Centre Chõ

Ontvang GRATIS mijn video training

- als expert ZICHTBAAR -

Krijg gelijk de eerste video in je mailbox en ontvang mijn tweewekelijkse inspiratie mails.

Je hebt de video training met succes aangevraagd

Ontvang GRATIS mijn e-book met de 7 MUST DO ondernemers tips voor jouw business

Krijg gelijk het e-book in je mailbox en ontvang mijn tweewekelijkse inspiratie mails.

Je hebt het e-book met succes aangevraagd

Gratis WEBINAR

'DOORBRAAK in de groei'

-28 januari 20:30 uur -

met jouw passie jouw geld verdienen

Je hebt je met succes aangemeld voor het webinar

Gratis WEBINAR

'DOORBRAAKin de groei'

-27 januari 20:30 uur-

met jouw passie jouw geld verdienen

Je hebt je met succes aangemeld voor het webinar

 

Waar kan ik de links naar mijn 3 delige training serie naar toe sturen?

Gelukt!

Gratis WEBINAR

'Breng je business ONLINE'

- 20 april 20:30 uur -

jouw klanten blijven helpen in deze crisis

Je hebt je met succes aangemeld voor het webinar

Gratis WEBINAR

'Breng je business ONLINE'

-13 april 20:30 uur-

blijf je klanten helpen in deze crisis

Je hebt je met succes aangemeld voor het webinar