GRATIS Facebook-groep of LinkedIn-groep

met twee wekelijkse lives of video’s, discussies en support van mij en alle eigen-wijze ondernemers uit de groep.

Online Programma Business Rebel MASTER

Ben je een sensitieve, slimme onderneemster? Andersdenkend, andersvoelend? Voor als je wilt ondernemen vanuit je hart en op jouw manier. Impact gaan maken met je missie, met wat je het allerliefste doet.

VIP dag – 1 op 1 Coaching

Wil je 1 op 1 coaching van mij op je bedrijf?

  • Hoe je veel meer mensen kunt bereiken met jouw kennis en ervaring?
  • Hoe je weer in een flow komt?
  • Jouw (online) marketing plan opstellen?
  • Wil je meer focus en weten wat je volgende stappen moeten zijn?

Snel grote stappen maken met deze 1 op 1 coaching specifiek gericht op jouw uitdagingen!

Alleen met passie ging mijn praktijk voor voeding & lifestyle coaching niet echt “vliegen”. Het liep goed, maar ik wilde nog zoveel meer! Van echt ondernemerschap had ik nog niet zoveel kaas gegeten..
Voordat ik in Eugenie’s programma investeerde dacht ik wel even: “gaat een online programma mij helpen?” Maar die twijfels waren snel weer weg.

Ik heb Eugenie’s programma gekozen omdat Eugenie heel goed is in wat ze doet.
Heel veel kennis en ervaring heeft en vooral een heel prettig mens is. Eugenie verdiept zich enorm in de ander, ze geeft heel veel en biedt super kwaliteit.

Ik ben een doener en zit altijd volop ideeën. Deze opleiding heeft mij geholpen om een stevig fundament neer te zetten in de vorm van een missie en een visie, wie is mijn ideale klant en hoe bereik ik haar? Er zit nu veel meer focus in wat ik doe en spring niet meer van de hak op de tak.
Ik durf zichtbaar te zijn en uit te dragen waar ik voor sta! Nieuwe kanalen uitproberen en gewoon gaan! Ik heb veel vertrouwen gekregen en weet nu veel beter hoe ik het aan moet pakken. Dat voelt geweldig!

Door Eugenie’s scherpe blik en gevoel voor wat goed voor iemand zou zijn, geeft zij exact de juiste begeleiding om in de flow te komen. Ik vind het een geweldig programma, ik heb er ontzettend veel aan gehad. Het omvat zo veel!!

Brenda van Wegen - du Pon

Voeding & Lifestyle Coach, Suikervrij Leven

Klanten wisten niet wat ik allemaal doe en aanbied, daardoor konden ze mijn holistische praktijk voor kwaliteit van leven en werken lastig vinden. De presentatie van mijn bedrijf was geen geheel, erg versplinterd. Ik wilde onderzoeken of dat toch niet anders kon.

Voordat ik het programma deed, had ik vooral alles zelf uitgezocht en geprobeerd. Trial and error.

Ondanks tijd- en geldgebrek heb ik toch in het programma van Eugenie geïnvesteerd, omdat Eugenie echt vanuit het hart coacht. Dat spreekt mij enorm aan.

Mijn praktijk is nu veel beter vindbaar voor mijn ideale klant. Ik heb mijn ideale klant heel helder. Die blijkt ‘iemand’ anders dan ik dacht. Als ik vanuit deze nieuwe ideale klant naar mijn praktijk kijk, klopt het helemaal. Ik schrijf nu vanuit de klacht/probleem van deze ideale klant en niet meer vanuit methoden, producten en technieken. Daardoor is het voor mijn ideale klant direct duidelijk wie ik ben, wat ik doe en vooral wat hij/zij eraan heeft.

Daarnaast heb ik veel inspiratie gekregen om verschillende tools te (gaan) gebruiken en hoe ik meer zichtbaar word. De werkboeken zijn een bron van kennis en inspiratie om mee aan de slag te gaan.

Ik ben het meest blij mee met dat ik meer mezelf durf te laten zien! Me (nog) kwetsbaarder durf op te stellen. En het meer op mijn eigen manier wil en durf te doen. Ik zie nu zelf de samenhang tussen de verschillende producten en diensten en kan mijn bedrijf als 1 geheel presenteren. Ik ben heel blij met de steun en inspiratie van de andere deelneemsters. We zijn een hechte groep geworden. Het programma is geëindigd, maar het is tegelijkertijd een nieuw begin, waarbij we elkaar kunnen helpen, ondersteunen en inspireren.

Dit voelt heel fijn. Ik heb meer vertrouwen in mezelf, in wie ik ben en in wat ik doe.

Milou van Rooij - de Vries

Eigenaar, Health Centre Chõ

Het was voor mij onduidelijkheid en ik had onzekerheid over hoe ik mijn kracht en kwaliteit met een groter publiek kan delen op een manier die bij mij past.

Ik bleef hangen in: oh help waar moet ik beginnen en ojee, dit kan ik niet, dit past niet bij mij!

Ik vroeg me af of ik wel tijd had om het programma van Eugenie te doen.

Ik ben het toch gaan doen omdat Eugenie echt hart heeft voor de zaak en voor ons, de vrouwelijke ondernemers die de wereld een beetje mooier willen maken. Ik kan zo haar oprechtheid en betrokkenheid voelen, die zijn heel authentiek en hartgedragen. Dat is voor mij voorwaarde nummer 1 om me uberhaupt door iemand te laten helpen. Het moet ‘kloppen’. En ik voel haar hart kloppen hierin! Bovendien ken ik Eugenie als zeer professioneel en secuur.

Het programma heeft me meer vertrouwen gegeven door de mogelijkheden te zien en daarin enthousiast te worden. Ik heb meer helderheid over mijn eigen diensten en kwaliteiten en vandaaruit kan ik verder bouwen en voelt het dus ‘rijk’.

Ik ben het meest blij mee met de inspiratie die het me gegeven heeft en het vertrouwen dat ik dit ook kan, op mijn manier.

Dat voelt heerlijk :). Ik heb nu toegang tot een hele schat aan kennis waar ik uit kan putten en die ik kan inzetten voor mijn praktijk. Het is een heel waardevolle training die goed is opgebouwd en alle facetten behandelt.

Vrouwelijke ondernemers die staan voor authenticiteit en gaan voor kwaliteit en eigen-wijsheid zouden dit programma bij Eugenie moeten gaan doen!

Clementine Noordzij

Compassie en Systeem Coach, CléCoaching

Ik moest snel geld verdienen…Want ik was  op stel en sprong in Zweden in de natuur gaan wonen om 1 van mijn hoogbegaafde zoons te ‘redden’. Ik had dus alles in Nederland achtergelaten.

Ik heb de dingen eruit gehaald die me aanspraken en die ik direct kon implementeren. Ik heb bijvoorbeeld een brief aan mijn ideale klant geschreven die massaal gedeeld werd op Facebook. Dat heeft mij veel bekendheid en ook klanten opgeleverd. Ook heb ik een online training opgezet op dezelfde manier als Eugenie. De training geef ik net als Eugenie via livestream met Zoom. Ik heb nu veel meer inzichten en meer mogelijkheden om ouders van hoogbegaafde (bijna) drop-outs te helpen met mijn kennis en ervaring. En vooral om te zorgen dat zij mij weten te vinden.

Ik ben superblij met alles wat ik geleerd heb… en vooral met het feit dat ik mijzelf op waarde schat nu. Dat voelt heel lekker. Ik heb bovendien veel meer vertrouwen in het feit dat ik ondernemer kan zijn.

Bijzondere vrouwen, andersdenkend, andersvoelend, zouden het programma van Eugenie moeten doen. Alleen al het met elkaar in contact komen en elkaar vinden en samen deze reis afleggen, is goud waard.

Lucille Netters

Eigenaar, Gifted children back to nature

Ik startte maar niet met mijn business. Wist niet waar te beginnen.

Ik had wel eerder een life business training gevolgd. Maar wilde wel dit programma doen omdat je in het zelfde schuitje zit als ik. Moeder van 3 kids en een druk bestaan hebt én ondernemer.

Ik zie jou als voorbeeld van doorzetten, doorgaan, positief blijven en hard werken. Je bent wat dat betreft zeker een inspiratie bron voor mij. Daarnaast ben je positief, open, integer, zeer behulpzaam en zoek je voor een ieder de juiste content bij elkaar. Je houdt iedereen op een zachte manier er bij.

Ik ben het meest blij mee dat ik in heb gezien dat het echt bij mij ligt. Het klinkt raar, maar het werk, de inzet, de motivatie moeten echt bij mij vandaan komen.

In eerste instantie voelde dat niet zo fijn. Maar daarna realiseerde ik me dat ik een keus heb in datgene wat ik wil doen. Ik hoef niet mee te gaan in de meute. Ik hoef me ook niet op te laten jutten door de succes verhalen van een ander. Het lijkt soms alsof het allemaal zo easy en makkelijk gaat. En dat ze allemaal zomaar vanaf het strand al hun werk doen. Maar….daarvoor hebben ze heel, heel, heel hard gewerkt. En ook op dat strand werken ze nog steeds heel hard.

Mijn hart ligt nog steeds bij mijn gezin, mijn 1 op 1 clienten. Ik heb nu een grote wens om een paar producten te ontwikkelen, waar ik weinig omkijken naar heb, en waar ik passieve inkomsten flow, naast mijn andere werk en leven creëer.

Ik heb sinds het programma van Eugenie meer rust over de keuzes die IK wil maken. Duidelijkheid over het gegeven dat ik echt een boek wil schrijven.

Marjolein Beek

Psycholoog, ouder & kind coach, mindfulness trainer, Praktijk Marjolein Beek

Ontvang GRATIS mijn video training

- als expert ZICHTBAAR -

Krijg gelijk de eerste video in je mailbox en ontvang mijn tweewekelijkse inspiratie mails.

Je hebt de video training met succes aangevraagd

Ontvang GRATIS mijn e-book met de 7 MUST DO ondernemers tips voor jouw business

Krijg gelijk het e-book in je mailbox en ontvang mijn tweewekelijkse inspiratie mails.

Je hebt het e-book met succes aangevraagd

Gratis WEBINAR

'DOORBRAAK in de groei'

-28 januari 20:30 uur -

met jouw passie jouw geld verdienen

Je hebt je met succes aangemeld voor het webinar

Gratis WEBINAR

'DOORBRAAKin de groei'

-27 januari 20:30 uur-

met jouw passie jouw geld verdienen

Je hebt je met succes aangemeld voor het webinar

 

Waar kan ik de links naar mijn 3 delige training serie naar toe sturen?

Gelukt!

Gratis WEBINAR

'Breng je business ONLINE'

- 20 april 20:30 uur -

jouw klanten blijven helpen in deze crisis

Je hebt je met succes aangemeld voor het webinar

Gratis WEBINAR

'Breng je business ONLINE'

-13 april 20:30 uur-

blijf je klanten helpen in deze crisis

Je hebt je met succes aangemeld voor het webinar